05 novembre 2018

Jeep® op de SEMA-beurs 2018

 • Op de Jeep®-stand van de SEMA-beurs, die van 30 oktober tot 2 november plaatsvond in Las Vegas, stonden vier Jeep®-voertuigen met Jeep Performance-onderdelen van Mopar
 • Voorbeelden daarvan waren de unieke conceptvoertuigen gecreëerd voor de jongste editie van de jaarlijkse Easter Jeep Safari: Nacho Jeep, Jeep Jeepster, Jeep Sandstorm en Jeep Wagoneer Roadtrip
 • Jeep Wrangler voor de negende keer uitgeroepen tot 'SEMA 4x4/SUV of the Year'
 • De iconische Wrangler is de enige wagen die deze eer heeft ontvangen sinds de SEMA Awards in 2010 in het leven werden geroepen
 • Het merk Jeep® toonde vier Jeep-modellen met Jeep Performance-onderdelen en -accessoires op de Mopar-stand van de SEMA-beurs (Specialty Equipment Market Association) 2018. Het evenement is de grootste beurs voor gespecialiseerde autoproducten ter wereld en vond plaats van 30 oktober tot 2 november in Las Vegas.

  Een specifieke zone op de 1.425 m² grote Mopar-stand stelde enkele van de meest opvallende, unieke concept-cars tentoon die in maart van dit jaar te zien waren op de jaarlijkse Easter Jeep Safari, hét evenement bij uitstek voor terreinliefhebbers, dat elk jaar in de week voor Pasen plaatsvindt in Moab. Drie daarvan - de Jeep Jeepster, Nacho Jeep en Jeep Sandstorm - zijn unieke, tot in het extreme gepersonaliseerde versies van de Wrangler en brengen een ode aan het merk Jeep, terwijl de Wagoneer Roadtrip werd afgeleid van de legendarische Jeep Wagoneer.

  De concept-car Nacho Jeep beschikte ook over 'JPP Ultimate Dana 44™ AdvanTEK®'-assen. Deze volledig nieuwe assen zijn bijzonder sterk, zodat echte terreinliefhebbers met hun Jeep Wrangler overal kunnen komen, waar anderen de handdoek in de ring moeten werpen. Ultrasterke voorzieningen zijn onder meer de AdvanTEK-transmissietechnologie die de behuizing van de tandwielen verkleint en tegelijk sterker en duurzamer maakt en de bodemvrijheid vergroot (enkel beschikbaar in bepaalde EMEA-markten). 

  Bovendien won de Jeep Wrangler voor het negende jaar op rij de fel begeerde titel van '4x4/SUV of the Year' bij de aankondiging van de winnaars van het SEMA Vehicle Reveal-evenement dat maandagavond 29 oktober 2018 plaatsvond buiten het Las Vegas Convention Center.

  Deze erkenning bevestigt hoe de Jeep Wrangler de toon blijft zetten in de wereld van de autopersonalisering: Mopar introduceerde namelijk meer dan 180 exclusieve Mopar-accessoires, die werden gecreëerd om de personaliseringsmogelijkheden van de volledig nieuwe Jeep Wrangler uit te breiden en de individuele levensstijlen van zijn eigenaars aan te vullen.

  De SEMA Awards, gelanceerd in 2010, vormen de ultieme onderscheiding voor fabrikanten van originele uitrusting (OEM), en bekronen de knapste voertuigen die aftermarketonderdelen laten zien en lanceren.
  De Jeep Wrangler blijft tot op vandaag de enige wagen ooit die de trofee heeft gewonnen want sinds de SEMA Awards in 2010 in het leven werden geroepen, hebben de beursbezoekers hem jaar na jaar verkozen tot meest accessoirevriendelijke auto in zijn klasse.

   

  Turijn, 5 november 2018

   

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download