05 octobre 2018

Het merk Jeep® laat zich meevoeren op de golven van World Surf League

 • Als globale partner van World Surf League (WSL) zal het merk Jeep® een vooraanstaande rol spelen in de volgende twee fases van de Championschip Tour: in Frankrijk van 3 tot 14 oktober, en in Portugal van 16 tot 27 oktober.
 • Het merk Jeep en de World Surf League delen dezelfde waarden: zin voor vrijheid, passie en avontuur.
 • De 'Jeep Lounge' zal ingericht worden om bezoekers de mogelijkheid te bieden om informatie te vragen over het Jeep-gamma en een proefrit te reserveren in de nieuwe Wrangler, Cherokee en Renegade.
 • Fans kunnen een Jeep-sessie beleven: een 360° 'virtuele surfervaring' die beschikbaar wordt gesteld door 'Samsung Gear VR' en spannende strandwedstrijden op echte surfplanken bediend met een mechanisch systeem.
 • De kampioenen van de World Surf League (WSL) maken zich klaar om deel te nemen aan de Europese fases van de spannende Championship Tour: eerst van 3 tot 14 oktober in de Landes (Frankrijk), tijdens 'Quiksilver Pro France', en vervolgens van 16 tot 27 oktober in Peniche (Portugal) voor 'MEO Rip Curl Pro Portugal'.

  Een van de sterren van het evenement wordt het merk Jeep, partner van de WSL Championship Tour, dat zijn affiniteit met de surfsport op beide locaties met het grote publiek zal delen en bezoekers de mogelijkheid zal bieden om het meest bekroonde gamma ooit te testen. Het merk Jeep sponsorde ook de fase van de WSL Championship Tour die van 2 tot 16 juli in Zuid-Afrika georganiseerd werd, evenals de kwalificatiereeksen, die plaatsvonden van 12 tot 17 september in Casablanca (Marokko) en van 24 tot 30 september in Ericeira (Portugal).

  Tijdens de aanstaande wedstrijden in Frankrijk en Portugal zal het merk Jeep gasten verwelkomen in de 'Jeep Lounge' in het sponsordorp. Bezoekers kunnen er informatie vragen over het Jeep-gamma, officiële Jeep-merchandise kopen en een proefrit boeken in de nieuwste Jeep-modellen. De volgende voertuigen zullen beschikbaar zijn voor testritten: de gloednieuwe Wrangler, het Jeep-icoon dat de Wrangler met de beste terreincapaciteiten ooit is en het hoogste niveau biedt inzake comfort en rijgedrag; en de nieuwe Cherokee, de evolutie van de meest capabele middelgrote SUV die zich even goed thuis voelt in moderne steden als op avontuur buiten de begane wegen.

  De Lounge biedt gasten de mogelijkheid om de Compass te ervaren, de perfecte combinatie van Jeep-technologie, karakter en design, evenals de Renegade 2019, de eerste in Italië geproduceerde Jeep SUV, met een nieuwe styling en nieuwe motoren, om zijn rol zowel in grootsteden als op het terrein te kunnen blijven spelen, die bezoekers zullen kunnen testen in de ontembare Trailhawk-versie.

  In de 'Jeep Lounge' kunnen gasten een 360° virtueel surfavontuur beleven, dankzij exclusieve content geproduceerd door het merk Jeep, op basis van Samsung Gear VR-technologie. Via een speciale bril worden gebruikers ondergedompeld in een surfavontuur en kunnen ze in virtuele modus een echte golf overwinnen, net als de professionals die deelnemen aan de wedstrijden die dag. Liefhebbers zullen hun vaardigheden ook kunnen testen op twee echte surfplanken, die bediend worden door een mechanisch systeem om golven te trotseren in spannende en leuke wedstrijden.
  Als kers op de taart zullen surfers van wereldklasse en ambassadeurs van het merk Jeep Jordy Smith en Malia Manuel aanwezig zijn op beide evenementen en betrokken zijn bij verschillende activiteiten rond het merk.

  De Europese onderdelen van de prestigieuze WSL Championship Tour vormen slechts een klein onderdeel van het meerjarige partnerschap tussen het merk Jeep en de WSL, dat vernieuwd werd bij het begin van het seizoen 2017.
  Het merk Jeep is de officiële en exclusieve wereldwijde partner uit de autosector van de WSL Championship Tour en de partner met naamgevingsrechten voor de WSL Jeep Leader Tour Rankings voor de Championship Tour mannen en vrouwen.
  Het partnerschap toont perfect de gedeelde waarden van Jeep en boardsport: authenticiteit, vrijheid, passie en avontuur. Het vertegenwoordigt ook de synergie tussen het zoeken naar de ideale golf en de voldoening die offroadrijden biedt.

   

  Brussel, 5 oktober 2018


   

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download