10 janvier 2019

De versies Mirror en S-Design van de Fiat 500X in première onthuld op de Brussels Motor Show 2019

 • De nieuwe Fiat 500X Mirror en S-Design worden in première voorgesteld op het Salon van Brussel 2019.
 • Twee nieuwe en ultra-compleet uitgeruste modellen, en met een totale korting tot €5.500.
 • Speciale series voorzien van de modernste Fiat-technologie, zoals verkeersbordherkenning, de Speed Advisor, rijbaanassistent met koerscorrectie, Full LED-koplampen, voor een optimale veiligheid en een onklopbare rijassistentie achter het stuur.
 • Top-geconnecteerde modellen met een Uconnect 7" HD LIVE-aanraakscherm, met totaalintegratie van de smartphone met AppleCarPlay et Android Auto™.
 • Het model is marktleider van zijn segment in Italië en staat in de top vijf van de meest verkochte modellen in zijn categorie in Europa sedert 2016.
 • Fiat presenteert in avant-première op het Salon van Brussel 2019 twee nieuwe versies van de Fiat 500X : de 500X Mirror en S-Design. Deze modellen zijn gericht op een doelpubliek dat een totaalpakket aan technologie wenst, enerzijds op het vlak van totale veiligheid aan boord, anderzijds op het vlak van een absolute connectiviteit.

  Deze twee speciale series worden aangeboden op de nieuwe Fiat 500X, een model dat trouwens voor de eerste keer op het Salon van Brussel zal te zien zijn, na zijn voorstelling in wereldpremière in september van vorig jaar.

  De nieuwe 500X heeft een volledig opgefrist koetswerk met nieuwe led-clusters en led-koplampen. En ook het interieur kreeg een make-over waardoor de onmiskenbare 500-identiteit nog sterker wordt benadrukt terwijl hij meer functionaliteit en comfort aanbiedt. Bovendien biedt het nieuwe model als eerste Fiat een volledig nieuwe familie FireFly Turbo drie- en viercilindermotoren die een aangenaam rijgevoel garanderen en tot 20 procent zuiniger zijn dan vorige benzinemotoren, terwijl ze ook maar liefst 20 procent stiller zijn dan hun turbodieseltegenhangers.

  Nieuwe Fiat 500X Mirror

  De « Mirror » technologie, die voor een totale connectiviteit zorgt, is dus voor de eerste keer beschikbaar op de nieuwe Fiat 500X. Tot de basisuitrusting behoren de Full LED-koplampen, aluminium 17'' velgen, DRL-lichten vooraan en LED-lichten achteraan, een nieuw ontworpen stuur bekleed in techno-leder, een 7'' infotainment systeem UConnect Live, Radio MP3, Bluetooth, USB en DAB, navigatie GPS 3D, Apple CarPlay en Android Auto, een nieuw instrumentenbord met monochroom TFT 3.5'' scherm, een dubbele USB-boord, manuele airconditioning, cruise control, elektrische handrem, parkeersensoren achteraan en een neerklapbare achterbank 60/40. Een ultra-complete uitrusting met onder meer het systeem voor snelheidsaanbeveling, verkeersbordherkenning en rijbaanassistent met koerscorrectie, 6 airbags (vooraan, gordijn en lateraal) alsook stabiliteitscontrole (ESC).

  In het kader van het Salon van Brussel 2019 wordt de nieuwe Fiat 500X Mirror 1.6 l 110 pk aangeboden vanaf €15.290 incl. BTW, met een totaalkorting van €5.500 (onder voorwaarden).

  Nieuwe Fiat 500X S-Design

  Daar waar de nieuwe Fiat 500X Mirror werd gecreëerd op basis van het model Urban, werd de nieuwe Fiat 500X S-Design ontworpen op basis van de versie Cross, met een uitgesproken SUV-look. Bovenop de standaarduitrusting van de versie Mirror is het model S-Design verder nog uitgerust met specifieke 17'' velgen en automatische airconditioning.

  In het kader van het Salon van Brussel 2019 wordt de nieuwe Fiat 500X S-Design 1.6 l 110 pk aangeboden vanaf €16.290 incl. BTW, met een totaalkorting van €5.500 (onder voorwaarden).

   

   

  Financiële oplossingen FCA Bank voor de 500X 

  FCA Bank, de bank van Fiat Chrysler Automobiles en Crédit Agricole Consumer Finance, ondersteunt de verkoop van het merk Fiat door financiële oplossingen aan te bieden die op een continue basis worden upgedate om zo de klanten de beste voorwaarden te kunnen bieden.

  Op de Belgische markt stelt Leasys, eveneens een filiaal van FCA, zeer interessante Private Lease formules aan. Zo is het mogelijk te beschikken over een Fiat 500X vanaf €234/maand incl. BTW (na betaling van een verhoogde eerste maandaflossing van €934).

  Meer informatie op www.fiat.be/nl/private-lease

   

  Brussel, 10 januari 2019

   

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download